Reklama
 
Blog | Karlínská obchodní akademie a VOŠE

Zážitky z natáčení

V sobotu jsem si přivstal, abych dorazil včas do školy. Ano, v sobotu! Nejsem šílenec… nebo aspoň nejsem sám. Ve škole se nás sešlo víc – učitelů, žáků a také přátel školy (tedy spíše školníka). Naplno propukl velký natáčecí den, který dal vzniknout drobnému filmovému klipu na Hithit.

Jako slepý k houslím jsem přišel k roli hasiče. Přišil mi ji režisér, který si vůbec nelámal hlavu tím, že požárnická kombinéza, do níž mě navlíkli, by mnohem lépe padla člověku vyššímu a mohutnějšímu. Nakonec jsem si tím ani já hlavu nelámal, protože mi na ni nasadili helmu.

Po hasičském výstupu mě čekala další náročná úloha. Tu jsem ovšem zvládl bravurně! Dělal jsem držiče dveří. (Myslím, že do takových rolí bych měl být obsazován častěji.) Jenže z příjemného místečka mě vypudil kouř z jakési dýmovnice, a tak jsem se raději přesunul jinam a hrál žáka sledujícího zapálené učitele.

V závěru natáčení jsem skončil na startu. Snad jsem vypadal nejmíň nebezpečně, a proto mi svěřili pistoli k odstartování závodu. Jestli si myslíte, že si z vás střílím, přesvědčte se na https://www.hithit.com/cs/project/1958/be-in-karlin-konference-o-spolecensky-prospesnem-podnikani.

(A pokud jsem svým líčením vzbudil dojem, že hraju hlavní roli, nesmíte se nechat ošálit siláckými slovy – máme jiné hrdiny…)

Michal Homolka, kollárovský učitel, občasný herec

 

Reklama